Website onderhoud, development en hosting | Nitrox Websolutions

Neem direct contact op via Whatsapp 


Home

Menu

Reserveren

Contact

Technisch website onderhoud

Elke website heeft periodiek onderhoud nodig om met onwikkelingen mee te gaan, er goed uit te blijven zien en functioneel te blijven. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe versies van PHP waardoor websites gemaakt voor de oudere versies het plotseling niet meer goed deden. En om de website veilig te houden, denk aan het risico dat hackers je CMS overnemen en informatie stelen of je website platleggen. Daar moet je toch niet aan denken?

Al met het eerste onderhoudsabonnement dat wij bieden is je website helemaal veilig. Wij zorgen dat alle beveiligingsupdates binnen een week geïnstalleerd zijn, backups paraat staan voor het geval er toch iets mis zou gaan. En we houden een vinger aan de pols zodat er niks mis kan gaan.

Onder onderhoud kan je ook verstaan dat tekst en afbeeldingen vernieuwd moeten worden. In het standaard en het uitgebreide pakket is daar ruimte voor: respectievelijk 1 en 2 uur vrij te besteden aan alle mogelijke aanpassingen die kunnen voorkomen. Van tekst of afbeeldingen, een nieuw evenement in de agenda zetten, een koppeling leggen met een betalingssysteem etc.

Ben je benieuwd geworden naar onze werkwijze dan nodig ik je uit om een opstartcheck te laten uitvoeren. Dit is geheel gratis