Website onderhoud, bouw en reparatie | Nitrox Websolutions

Probleem met je website? App me nu: 


Home

Menu

Reserveren

Contact

Onderhoud WordPress websites

Geef de technische rompslomp
van je WordPress website uit handen

Het Nitrox Lucht onderhoudspakket is geschikt voor de kleinere statische website, waarop in de loop van de tijd maar weinig verandert van maximaal 10 – 20 pagina’s (exclusief eventuele blogposts) en waar hooguit 1x per week wijzigingen worden gedaan.

Het onderhoud is gefocussed op continuïteit en veiligheid. 

Het Nitrox Zuurstof onderhoudspakket is geschikt voor de middelgrote websites die meer dan 20 pagina’s bevatten en voor webwinkels. Ook zeer geschikt voor websites waar regelmatig wijzigingen aan worden gedaan in verband met het vrij te besteden uur aanpassingen.

Beveiliging tegen hackers, ransomware- en cyber-aanvallen

Je moet er toch niet aan denken dat je website gehackt wordt of dat je ineens niet meer kan inloggen? Helaas gebeurt dit steeds vaker en niet alleen bij grote bedrijven. De grootte en de aard van een website maakt niet uit voor een hacker, het gaat hem meestal om de achterliggende techniek, zoals de servers waar de website op draait. Aanvallen op grote bedrijven komen in het nieuws, zoals recent de Datalek bij Allekabels en de Ransomware aanval op 200 bedrijven, maar dat betekent niet dat je als kleine website niet interessant bent voor hackers.

Integendeel, kleine en middelgrote websites zijn makkelijke prooien voor cyber-criminelen omdat ze weten dat deze websites vaak niet op de hoogte zijn van de risico’s en zich niet adequaat beveiligen.

Beveiliging tegen hackers, ransomware en cyber-aanvallen zit inbegrepen bij beide onderhoudspakketten!

Ben je benieuwd geworden naar onze werkwijze dan nodig ik je uit om een opstartcheck te laten uitvoeren. Dit is geheel gratis

Beveilig mijn website

Ik heb genoeg gehoord en wil graag mijn website in onderhoud 

Technisch website onderhoud

Elke website heeft periodiek onderhoud nodig om met onwikkelingen mee te gaan, er goed uit te blijven zien en functioneel te blijven. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe versies van PHP waardoor websites gemaakt voor de oudere versies het plotseling niet meer goed deden. En om de website veilig te houden, denk aan het risico dat hackers je CMS overnemen en informatie stelen of je website platleggen. Daar moet je toch niet aan denken?

Met beide onderhoudspakketten dat wij bieden is je website beveiligd tegen hackers, malware, spam, etc. Wij zorgen dat WordPress core updates binnen enkele dagen (na een grondige test) geupdate worden, dat alle beveiligingsupdates binnen een week geïnstalleerd zijn, backups paraat staan voor het geval er toch iets mis zou gaan. En we houden een vinger aan de pols zodat we gelijk kunnen ingrijpen als iets dreigt mis te gaan.

Onder het onderhoud van een website wordt ook verstaan dat tekst en afbeeldingen actueel moeten worden gehouden. In het Nitrox Zuurstof pakket wordt daar extra tijds voor gereserveerd: 1 uur vrij te besteden aan alle mogelijke aanpassingen die kunnen voorkomen. Van tekst of afbeeldingen, een nieuw evenement in de agenda zetten, een koppeling leggen met een betalingssysteem, een cookie-melding plaatsen etc. In dat uur doe ik die aanpassingen die jij wil.

Nitrox Lucht
onderhoudspakket

- Alle (beveiligings-)updates van WordPress core, plugins en thema's
- Dagelijkse security scans
- Direct oplossen van (fout)meldingen en andere aandachtspunten binnen WordPress

- Dagelijkse backups gehele website
- Persoonlijk aanspreekpunt: doorgaans binnen een dag antwoord op je vraag
- €29,95 opstartkosten (eenmalig)AANVRAGEN > >

Nitrox Zuurstof
onderhoudspakket

- Alle (beveiligings-)updates van WordPress core, plugins en thema's
- Dagelijkse security scans
- Direct oplossen van (fout)meldingen en andere aandachtspunten binnen WordPress

- 2x per dag backups gehele website
- 1 uur per maand vrij te besteden aanpassingen ter waarde van €65,00
- Persoonlijk aanspreekpunt: met voorrang binnen een dag antwoord op je vraag
- Geen opstartkosten

AANVRAGEN > >

Backups

Het maken van backups van je gehele website staat bovenaan de prioriteitenlijst. We hopen ze natuurlijk nooit nodig te hebben, maar aangezien niks voor 100% te beveiligen is, komt het toch af en toe voor dat een backup teruggezet moet worden. Wanneer een website is gehackt of wanneer jij zelf een foutje hebt gemaakt en bijvoorbeeld een deel van je site hebt gewist. Foutjes zijn menselijk en daar willen we graag op bedacht zijn. Daarom:

  • Wij maken elke dag backups bij het Nitrox Lucht pakket en zelfs 2 keer per dag bij het Nitrox Zuurstof pakket.
  • Deze backups worden bewaard op een externe locatie voor extra zekerheid. 

Security scans

Elke dag wordt er een scan op de meest recente bedreigingen gedaan en elke week wordt er een grondige diepte-scan uitgevoerd. Mocht er een bedreiging gedetecteerd worden, kom ik gelijk in actie om die te weren.

WordPress Core updates

Zodra WordPress core updates na het uitkomen voldoende zijn getest. Afhankelijk van de aard van de update wordt het eerst onzichtbaar voor bezoekers getest op een clone van de site en pas uitgerold over de live site wanneer alles goed gaat.

WordPress thema en plugin updates

De makers van WordPress thema’s en plugins brengen regelmatig updates uit ter verbetering of vernieuwing van de functionaliteiten, maar vooral om nieuwe beveiligingsbedreigingen het hoofd te bieden of om eerder aan het licht gekomen beveiliginslekken te dichten. Vanzelfsprekend erg belangrijk om deze updates goed bij te houden.

Direct oplossen van (fout)meldingen en andere aandachtspunten binnen WordPress

Alle bovenstaande werkzaamheden kunnen problemen aan het licht brengen die min of meer dringend aangepakt moeten worden. Het overgrote deel zal binnen het onderhoudspakket opgelost worden en als eigenaar van de website zal je niks daarvan merken, behalve een soepel draaiende website. Een enkele keer benodigen deze problemen meer tijd dan redelijk te doen is binnen het onderhoudspakket. In dat geval zal ik altijd eerst contact met je opnemen. Geen nare verrassingen achteraf!

Deze problemen kunnen inhouden, maar beperken zich niet tot:

  • Gehele website niet bereikbaar (Dit wordt elke 5 minuten gecontroleerd)
  • Niet functionerende onderdelen van de website, bijvoorbeeld een boekingsmodule waardoor klanten geen afspraak kunnen maken
  • Foutmeldingen in de beheerdersomgeving
  • Foutmeldingen zichtbaar voor de bezoekers van de website
  • Links die niet meer werken doordat de pagina of website waarnaar gelinkt wordt niet meer bestaat
  • Verouderde, niet meer onderhouden plugins en thema’s waardoor beveiligingsrisico’s ontstaan

Een uur vrij te besteden werkzaamheden - ter waarde van €65,00

Inbegrepen in het Nitrox Zuurstof onderhoudspakket zit een uur aan werkzaamheden aan je website naar eigen keuze. Layout aanpassingen, functionaliteit toevoegen, het maakt niet uit. Het uur wordt elke maand van je rekening afgetrokken. 

Persoonlijk aanspreekpunt

Ik neem jouw website onder mijn hoede en ken het door en door. Dit geeft een persoonlijke aanpak en biedt de kans snel te schakelen. Ik ben makkelijk te bereiken en je hebt doorgaans binnen een dag contact met mij. Met het onderhoudspakket Nitrox Zuurstof krijg je zelfs voorrang. Ik schep zo snel mogelijk helderheid over of ik je kan helpen, hoe lang het duurt en wanneer ik kan beginnen. 

Nitrox Lucht
onderhoudspakket

START

Nitrox Zuurstof
onderhoudspakket

START

Vragen over het
website onderhoud?

NEEM CONTACT OP