Website onderhoud, bouw en reparatie | Nitrox Websolutions

Probleem met je website? App me nu: 


Home

Menu

Reserveren

Contact

Spelen is zo ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling kinderen!⁠

Een inkijkje in mijn wereld: al 14 jaar werk ik als vrijwilligster bij speel-o-theek ’t Spelikaantje in Krommenie. Wij lenen kwalitatief en populair speelgoed uit aan gezinnen in de regio door middel van een lidmaatschap. Onze voornaamste doelgroep is gezinnen met een kleine beurs, om deze kinderen de gelegenheid te geven om te spelen en zich te ontwikkelen met al het speelgoed waar leeftijdsgenootjes ook toegang toe hebben. In de praktijk is overigens iedereen welkom om lid te worden.⁠

Het is voor mij zeer voldoening gevend om te mogen meewerken aan zo’n goed doel en om onderdeel uit te maken van dit geweldige team met hart voor alle kinderen in de regio. En elke keer dat ik met het speelgoed bezig ben word ik zelf weer een beetje kind en daar geniet ik enorm van!⁠

Wat doe ik binnen de organisatie? Ik sta onder andere in de speel-o-theek om speelgoed uit te lenen en om onze leden te helpen vinden wat ze willen lenen. Ik ben (samen met andere vrijwilligers) verantwoordelijk voor het actueel houden van het speelgoed assortiment. ⁠

Mijn ICT skills komen ook hier goed van pas! Zo heb verschillende boekingspagina’s gebouwd waarmee leden een tijdstip kunnen reserveren om langs te komen (sinds corona) en voor de bezoekers (per keer zo’n 400) van onze kinderkleding- en speelgoedbeurzen die we drie keer per jaar organiseren.⁠

Heb jij ook een boekingspagina op je site? Geeft hij problemen? ⁠
Of heb je er reserveringen optie op je site nodig? ⁠
Stuur mij een bericht: het eerste uurtje is voor nieuwe klanten gratis.⁠