Website onderhoud, development en hosting | Nitrox Websolutions

Neem direct contact op via Whatsapp 


Home

Menu

Reserveren

Contact

Boost de snelheid van je website met onze Speed Boost in maar 3 klikken.

Laat je website snel als de bliksem laden en mis geen conversies meer. Klanten haken niet meer af, ze kunnen snel bestellen!

Black Friday deal!!

Van vrijdag 26 november 2021 t/m vrijdag 3 november 2021 is de Speed Boost verkrijgbaar met 50% korting!

No Cure No Pay

Je leest het goed. Laadt jouw website na onze Speed Boost niet minimaal 10% sneller dan betaal je niks!

Voordat we je website een Speed Boost geven, controleren we de huidige snelheid. De metingen worden gedaan door een gerenomeerde externe tool. Hiervan ontvang je een verslag met onze aanbeveling. Deze uitslag zal gelden als ijkpunt.

Hoe snel is mijn site eigenlijk?

Weet je niet hoe de snelheid van je website ervoor staat? Laat ons een gratis check doen. 

Vul jouw website in en je ontvangt van ons een duidelijk rapport met aanbevelingen. Ook als je website al supersnel is, zullen we je dat laten weten! Let wel dat dit een momentopname is.

Voor wie is de Speed Boost geschikt?

Ondernemers en MKB die klanten verliezen doordat hun website te traag is. Je merkt dat er wel bezoekers naar je site komen, maar ze zijn na het zien van de eerste of tweede pagina alweer weg of je hebt herhaaldelijk klachten gehad over de snelheid van je website. WordPress websites (weet je niet of jouw website een WordPress website is? We checken het gratis voor je)

Hoe het werkt:

  1. Je vraagt een Speed Check aan door op de knop START HIER te klikken. Deze stap verplicht je tot niks en is gratis.
  2.  Wij controleren de snelheid van je website en sturen jou per mail (hiermee komt je niet op een mailinglijst) een kort rapport en onze aanbeveling: wel of niet een Speed Boost doen. Dit adviseren wij namelijk alleen als de snelheid te laag is en wij verwachten dit te kunnen verbeteren.
  3. Geef je ons groen licht, dan gaan we voor je aan de slag en heb je binnen enkele dagen een aanzienlijk snellere website! Deze dienst kost €49 nu €24,50 (excl. btw) en je betaalt alleen als we de snelheid met minimaal 10% hebben kunnen verhogen.

Black Friday deal!!

Van vrijdag 26 november 2021 t/m vrijdag 3 november 2021 is de Speed Boost verkrijgbaar met 50% korting!