Website onderhoud, bouw en reparatie | Nitrox Websolutions

Probleem met je website? App me nu: 


Home

Menu

Reserveren

Contact

Responsive webdesign

Onmisbaar

Bij de ontwikkeling of de make-over van je website staat responsive webdesign voorop. Het moet er goed uitzien en goed werken op mobiel, tablet, laptops én pc’s. Hoe groot of hoe klein ze ook zijn. Hierbij focussen we voornamelijk op de schermen die gebruikt worden bij jouw doelgroep.

Responsief webdesign - geschikt voor elke schermgrootte

Wat valt er onder development?

 
 
Overal link bij zetten naar een groter gedeelte lager op de pagina met afwisselend links of rechts een afbeelding met uitgebreider uitleg, wat het precies inhoudt en een link naar een nieuwe pagina (of een popup? of een gedeelte dat onclick in de pagina tevoorschijn komt?) met voorbeelden. Ook overal een link naar het betreffende deel op de tarieven-pagina.
 

Complete nieuwe website

We noemen het “Compleet” omdat we van A tot Z het hele technishe proces van het maken van de website van je overnemen. Je hoeft je niet te verdiepen in hosting en of je wel genoeg ruimte en data zal hebben, in hoe en waar je een url moet registreren (domeinnaam), in hoe je een CMS (content management system) als WordPress moet opzetten, etc. etc.

Het enige wat jij hoeft te doen is ons vertellen over je bedrijf en waar je de website voor nodig hebt. Je levert tekst, foto’s en eventueel video aan. En wij doen de rest.

 

Signature design

Elke webdeveloper heeft zijn specialiteiten. Voor Nitrox Websolutions zijn dat onder meer de zogenaamde ‘duimnavigatie’ voor smartphones en de accent achtergrond afbeeldingen.

Duimnavigatie

Als je deze website bekijkt op een telefoon, dan zie je direct wat dit is onderaan het scherm: een menu dat gemakkelijk te bereiken is voor de duim. Dit vergemakkelijkt het navigeren aanzienlijk.

Wil jij iets veranderen aan je website of een geheel nieuwe website?